Nascholing Code 95

Zaterdag  21 en 28 maart jl. hebben diverse medewerkers van Van Vlastuin Agro weer een nascholingscursus voor Code 95 gevolgd. 

Deze keer werd er door een docent de arbeidstijdenwet en het gebruik van de digitale tachograaf behandeld. De Arbeidstijdenwet én het gebruik van de digitale tachograaf nemen een belangrijke plaats in bij het werken in transport.  Chauffeurs moesten een meerkeuze-vragenlijst invullen met daarin lastige vraagstukken m.b.t. beide onderwerpen. Daarna werden onduidelijkheden en uitzonderlijke situaties besproken.

Van Vlastuin Agro biedt haar chauffeurs jaarlijks een aantal nascholingscursussen o.a. op het gebied van rijstijl, schadepreventie etc. Hierdoor blijven de chauffeurs alert en kunnen zij inspelen op de actuele situatie. Binnenkort staat er weer een cursus gepland m.b.t. de regelgeving omtrent het verantwoord vervoer van diervoeder-grondstoffen en consumptiegoederen (GMP-regelgeving).  

744B46CDCF457B9C85EE28BC7D9AEA91
Laatste nieuws
Privacy Verklaring
In verband met de gewijzigde AVG wet die vanaf 25 mei 2018 van kracht is gegaan, willen wij u door middel van deze verklaring op de hoogte stellen van de verwerking van uw persoonsgegevens en uw rechten in deze.
Contact
Neem contact met ons op:
E-mail kan ook via ons
201