Nascholing Code 95

Zaterdag  21 en 28 maart jl. hebben diverse medewerkers van Van Vlastuin Agro weer een nascholingscursus voor Code 95 gevolgd. 

Deze keer werd er door een docent de arbeidstijdenwet en het gebruik van de digitale tachograaf behandeld. De Arbeidstijdenwet én het gebruik van de digitale tachograaf nemen een belangrijke plaats in bij het werken in transport.  Chauffeurs moesten een meerkeuze-vragenlijst invullen met daarin lastige vraagstukken m.b.t. beide onderwerpen. Daarna werden onduidelijkheden en uitzonderlijke situaties besproken.

Van Vlastuin Agro biedt haar chauffeurs jaarlijks een aantal nascholingscursussen o.a. op het gebied van rijstijl, schadepreventie etc. Hierdoor blijven de chauffeurs alert en kunnen zij inspelen op de actuele situatie. Binnenkort staat er weer een cursus gepland m.b.t. de regelgeving omtrent het verantwoord vervoer van diervoeder-grondstoffen en consumptiegoederen (GMP-regelgeving).  

Van Vlastuin Agro Gezonde leefstijl cursus 5-6-2021-10.jpeg
Laatste nieuws
Nascholing Code 95
Binnen de EU is elke beroepschauffeur verplicht om iedere 5 jaar 35uur nascholing (Code 95) te volgen om zijn rijbewijs te behouden.
Contact
Neem contact met ons op:
E-mail kan ook via ons
201